Koop Steroid Poeder van SARM van sarmsteroidpowder.com, Steroid Poeder, Peptide Leverancier, SARMs-Poederfabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Peptide de Groeihormoon voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik heb geloof in u en waardeer de aanbieding van een gift. U bent inderdaad mijn vriend en de vertrouwende op leverancier zo hier is mijn volgende orde.

—— Sammy van de V.S.

Ik zou u willen bezoeken en uw huis zien landen evenals hoe u goed dingen zo in werking stelt en zulk een verbazende product verstrekt.

—— Rabey van het UK

Na het opnemen van contact met de kerel voor verscheidene maanden, vind ik hij zoals me zo eerlijk is. Hah!

—— George van Polen

Hij replys allen hij kent en helpt me met allen hij kan doen wanneer ik van verwarringen volledig ben.

—— Pavel van Netherland

Wanneer het volgen van orde, geeft hij om mijn pakket meer dan ik doe. Wij allebei geven niet om kleine aanwinsten en verliezen.

—— Robson van Brazilië

O.k. dank voor het snelheidsantwoord en de grote klantenservice verheug ik me op het hebben van een lange goede zakelijke relatie met u en uw comnpany

—— Nicholas van Rusland

Ik ben online Chatten Nu

Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd. Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd. Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd. Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd. Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hongxi Pharm
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10M-100M
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%
Welkom bij Hongxi International Pharmaceutical Co, Ltd officiële website te bezoeken! www.sarmsteroidpowder.com

Hongxi International Pharmaceutical Co, Ltd is een gespecialiseerde steroïde poeder en SARMs fabrikant leverancier uit Hong Kong. We hebben een assortiment zoals Steroid Raw Powder, Premade Steroid Liquid, SARMs-poeder en peptidehormoon. Testosteron-steroïde, Boldenone-steroïde, Trenbolone-steroïde, Nandrolon-poeder, anti-oestrogeenhormoon, progesteronsteroïden, supplement en diverse farmaceutische grondstoffen. Hoge kwaliteit, gunstige prijs, gegarandeerde levering en de beste service is onze inzet voor elke klant.

De belangrijkste producten zijn Testosteron Enanthate, Testosteron Propionaat, Trenbolone Acetaat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Drostanolone Propionate, Methenolone Enanthate and son on.

Alle steroïde poeders worden geproduceerd onder ISO9001: 2008 conditie en voldoen aan de USP-standaard. Alle steroïde producten worden getest door ons laboratoriumcentrum voordat ze worden uitgestuurd, zoals HPLC, GC en UV-spectrofotometer. Het bedrijf heeft een compleet en strikt QA & QC-systeem voor kwaliteitscontrole.

Het bedrijf investeert sinds 2017 in een groot fonds voor onderzoek naar de productie van steroïden en sarms-tabletten. Steroid-tablet en SARMs-capsule zijn zeer binnenkort op de markt. In 2016 wordt een nieuw gebouwd magazijn met 500 producten in voorraad in Hong Kong in gebruik genomen . Pakket kan worden verzonden nadat we uw bestelling onmiddellijk hebben bevestigd.

Onze steroid poeder en vloeistof zijn het populairst onder de VS, Canada, het UK, Brazilië, Australië, Nederland, Ierland, Nieuw Zeeland, Oostenrijk, Duitsland, Griekenland, Iran, Roemenië, Bulgarije, Polen, Frankrijk, Peru, Zuid-Afrika en veel andere gebieden . Aangezien het bedrijf is gevestigd in de economische zone van Hong Kong, hebben we een gunstig voordeel voor levering en zakelijke samenwerking.

Steroid Powder en Product List.pdf

SARMs Powder List.pdf

Peptide & Human Growth Hormone Product.pdf

Premade steroïde vloeibare lijst.pdf

Oral Steroid Product.pdf

Hot Sell Productlijst.pdf

Productenlijst.pdf

Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd bij de nieuwe en vaste klanten. Alle medewerkers zullen er alles aan doen om een ​​steroid poeder en vloeistof van betere kwaliteit te leveren. We zullen harder werken en we zijn toegewijd om het belangrijkste merk Chinese steroïde leverancier te worden. Dus we hopen met u samen te werken om wederzijds voordeel te bereiken en succes te behalen!

Website: http://www.sarmsteroid.com

Website: http://www.sarmsteroidpowder.com

Contactgegevens
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Contactpersoon: Bill

Fax: 86-13143388183

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)