Koop Steroid Poeder van SARM van sarmsteroidpowder.com, Steroid Poeder, Peptide Leverancier, SARMs-Poederfabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Het Populairste Steroid Stapelen 5 en de Cycli

Certificaat
Van goede kwaliteit Peptide de Groeihormoon voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik heb geloof in u en waardeer de aanbieding van een gift. U bent inderdaad mijn vriend en de vertrouwende op leverancier zo hier is mijn volgende orde.

—— Sammy van de V.S.

Ik zou u willen bezoeken en uw huis zien landen evenals hoe u goed dingen zo in werking stelt en zulk een verbazende product verstrekt.

—— Rabey van het UK

Na het opnemen van contact met de kerel voor verscheidene maanden, vind ik hij zoals me zo eerlijk is. Hah!

—— George van Polen

Hij replys allen hij kent en helpt me met allen hij kan doen wanneer ik van verwarringen volledig ben.

—— Pavel van Netherland

Wanneer het volgen van orde, geeft hij om mijn pakket meer dan ik doe. Wij allebei geven niet om kleine aanwinsten en verliezen.

—— Robson van Brazilië

O.k. dank voor het snelheidsantwoord en de grote klantenservice verheug ik me op het hebben van een lange goede zakelijke relatie met u en uw comnpany

—— Nicholas van Rusland

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het Populairste Steroid Stapelen 5 en de Cycli

De 5 Populairste Steroid Stapels en de Cycli

1. De beginnerscyclus (Test/Deca)

Testoterone-Enanthate: 500mg week 1-12
Deca Durabolan: 200mg week 1-12

Dit is mijn geadviseerde stapel voor om het even welke eerste keer gebruiker. De deca/Testcombo zijn een geprobeerde en ware stapel die uitstekende aanwinsten met minimale bijwerkingen zal geven. Daarnaast vereisen de langzame versiesamenstellingen minder injecties, wat altijd een goede plaats om voor beginners is te beginnen. Zijn ongelooflijk populair in het bijzonder als een basisstapel die voor toekomstige cycli kan worden gewijzigd.

Potentiële Bijwerkingen en PCT (post-Cyclusbehandeling)

Gynecomastia, waterbehoud, hoge bloeddruk en met hoog cholesterolgehalte is alle potentiële bijwerkingen van deze cyclus. 10mg van nolvadex kan elke dag worden gebruikt om eender welke symptomen te bestrijden u terwijl op cyclus hebt.

Uw PCT bestaan uit 2 weken van cyclus om de hormonen toe te staan om uw systeem te ontruimen. U zou dan nolvadex 3 weken moeten nemen helpen normale testoeroneproductie opnieuw vestigen. 40mg elke dag voor 2 weken en 20mg van Nolvadex voor de derde week.

Het Populairste Steroid Stapelen 5 en de Cycli

 

2. De Kickstart-Beginnerscyclus (Test/Deca/Dbol)

Testoterone-Enanthate: 500mg week 1-12
Deca Durabolan: 200mg week 1-12
Dianabol: 25mg per dagweek 1-6

Het is hetzelfde als de beginnerscyclus hierboven met Dianabol aan de stapel wordt toegevoegd die. Dianabol is snel werkende steroïden die in mondelinge vorm kunnen worden genomen, die grote die aanwinsten in spier en sterkte aan het begin van de cyclus zal maken (vaak als voorlading wordt bedoeld).

Potentiële Bijwerkingen en PCT

Gynecomastia, waterbehoud, hoge bloeddruk en met hoog cholesterolgehalte is alle potentiële bijwerkingen van deze cyclus. 10mg van nolvadex kan elke dag worden gebruikt om eender welke symptomen te bestrijden u terwijl op cyclus hebt. ook mondeling hebben een toxisch effect op de lever zal zijn zodat zou een een leversupplement of spanningsverhoger met dianabol moeten worden genomen en zijn gebruik zou niet meer moeten zijn dan 6 weken.

Uw PCT bestaan uit 2 weken van cyclus om de hormonen toe te staan om uw systeem te ontruimen. U zou dan nolvadex 3 weken moeten nemen helpen normale testosteronproductie opnieuw vestigen. 40mg elke dag voor 2 weken en 20mg van Nolvadex voor de derde week.

 

3. Klassieke Besnoeiing (Test/Tren/Winstrol)

Testoterone-propionaat 100mg EOD 1-12
Trenbolone-acetaat 75mg EOD 1-12
Winstrol 50/daily 7-12

Dit is de populairste scherpe cyclus die rond gaan. De reden is eerder eenvoudig, werkt het en het werkt goed. Uw dieet zal de hoeveelheid succes dicteren u met deze stapel zult hebben, zal een slecht dieet nog resultaten worden maar een groot dieet zal u hebben die als een god kijken. Belangrijk zal deze stapel ook helpen sterkte handhaven terwijl op een calorie-ontoereikend (vet-verlies) dieet.

Uitgegeven door Hongxi SARM Steroid Poeder. Alle rechten voorbehoudena.

Als u vraag hebt, contacteer onze de dienstpersoon, zullen wij aan geschikt u terugkeren.

Potentiële Bijwerkingen en PCT

Tren is zo een krachtig hormoon als u nadelige gevolgen voelt u uw dosering aan 50mg kunt neer laten vallen. U zou 0.5mg of arimidex elke andere dag met deze stapel moeten vergen om tegen oestrogeenopeenhoping te beschermen.

Uw PCT zou onmiddellijk na uw cyclus moeten beginnen. Neem dagelijks 500iu van HCG 10 dagen. Één week na uw cyclus zou u moeten beginnen nemend Clomid naast HCG. Neem 150mg/day voor de vuist 2 weken, 100mg/day voor week 3 en daling neer aan 50mg/day voor week 4.

 

4. Winnie Pooh (Test/Winstrol)

Testoterone-Enanthate: 500mg week 1-12
Winstrol: 50mg per dagweek 7-12

Een andere populaire variatie van de testcyclus moet Winstrol aan de naherfst van de cyclus toevoegen. Winstrol is populaire steroïden voor die die atletische die prestaties en een besnoeiingslichaamsbouw zoeken, vaak door bodybuilders voor wedstrijd prep en op dieet zijnde atleten wordt gebruikt sterkte te handhaven. Het stapelen van het met test betekent dat uw lichaam subnormale hormonale niveaus toe te schrijven aan de korte halveringstijd van Winny vermijdt.

Potentiële Bijwerkingen en PCT

Als uw het nemen Winstrol mondeling dan sommige leverreinigingsmiddelen neemt helpen uw lever beschermen. Ik zou ook wat vistraan adviseren helpen tegen collageenverlies in de verbindingen beschermen allebei waarvan tijdens de cyclus zouden moeten worden genomen.

Uw PCT bestaan uit 2 weken van cyclus om de hormonen toe te staan om uw systeem te ontruimen. U zou dan nolvadex 3 weken moeten nemen helpen normale testosteronproductie opnieuw vestigen. 40mg elke dag voor 2 weken en 20mg van Nolvadex voor de derde week.

 

5. Eenzame Cycli

Laatste maar in geen geval minste populaire cyclus is de standalone cycli. wegens kosten, en de capaciteit om voor bijwerkingen enige steroid slechts cycli te controleren en te testen zijn meer en meer populair. Een aantal van de het populairst is:

Test

Een test slechts cyclus is zeer populair omdat het ongeveer zo veilig is aangezien het krijgt wanneer het over steroïden komt. De meeste mensen melden goede aanwinsten met een test slechts cyclus en zijn gemakkelijk ook te beheren. 500/mg de week is een goed uitgangspunt 8-12 weken hoewel het aantal kan veranderen gebaseerd op uw doelstellingen en ervaring. Heb wat arimidex geval van om het even welke aromatisatiegevolgen indienen toen nadat uw cyclus weg 2 weken vergt om uw systeem te ontruimen en met een PCT met nolvadex te beginnen. 40mg elke dag voor 2 weken en 20mg van Nolvadex voor de derde week

Sustanon

Een andere populaire cyclus met uitstekende het ophopen eigenschappen het was 10 jaar geleden al woede. Hoewel niet als populair deze dagen de gevolgen van de cyclus nog indrukwekkend zijn, zou het vergen van 500/mg-week 8-12 weken u merkbare grootteverhoging moeten geven. Aangezien sustanon een combinatie van vier testosteronsamenstellingen is zijn de bijwerkingen en PCT hetzelfde als een test slechts cyclus.

Het Populairste Steroid Stapelen 5 en de Cycli

Tren

De Tren slechts cycli worden gebruikt door hen die de aromatisatie bijwerkingen van andere steroïden willen vermijden en kijken om te snijden. Met de capaciteit om vet te branden, sterkte te handhaven en aromatisatie te vermijden zou het de populairste cyclus van in orde moeten zijn? Jammer genoeg zijn er downside, tren slechts cycli vaak wordt geteisterd door slechte slaap, laag libido en verhoogde agressie (onder andere kwesties) maar 300mg/week 6-8 weken zal u sommige verbazende resultaten geven als u uw symptomen dicht controleert. Omdat het zo machtig is zou een goede PCT 1000iu van HCG voor 10 dagen, 20/mg Nolva elke dag 5 weken moeten omvatten en 50/mg van Clomid 3 weken.

 

U kunt opgemerkt hebben dat deze stapels zeer eenvoudig allen zijn. Dat is omdat voor 95% van gebruikers daar meer dan genoeg zal zijn om sommige grote resultaten te zien. Als u beslist om het even welk van deze cycli te volgen zorg ervoor u zo veel bericht van de PCT programma's neemt die met het gaan. De luiheid en de onwetendheid zijn geen verontschuldiging voor het slopen van uw lichaam.

 

 

Bartijd : 2019-06-28 16:07:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Contactpersoon: Bill

Fax: 86-13143388183

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)