Koop Steroid Poeder van SARM van sarmsteroidpowder.com, Steroid Poeder, Peptide Leverancier, SARMs-Poederfabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTestosteron Steroid poeder

Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept

Certificaat
Van goede kwaliteit Peptide de Groeihormoon voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik heb geloof in u en waardeer de aanbieding van een gift. U bent inderdaad mijn vriend en de vertrouwende op leverancier zo hier is mijn volgende orde.

—— Sammy van de V.S.

Ik zou u willen bezoeken en uw huis zien landen evenals hoe u goed dingen zo in werking stelt en zulk een verbazende product verstrekt.

—— Rabey van het UK

Na het opnemen van contact met de kerel voor verscheidene maanden, vind ik hij zoals me zo eerlijk is. Hah!

—— George van Polen

Hij replys allen hij kent en helpt me met allen hij kan doen wanneer ik van verwarringen volledig ben.

—— Pavel van Netherland

Wanneer het volgen van orde, geeft hij om mijn pakket meer dan ik doe. Wij allebei geven niet om kleine aanwinsten en verliezen.

—— Robson van Brazilië

O.k. dank voor het snelheidsantwoord en de grote klantenservice verheug ik me op het hebben van een lange goede zakelijke relatie met u en uw comnpany

—— Nicholas van Rusland

Ik ben online Chatten Nu

Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept

China Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept leverancier
Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept leverancier Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept leverancier Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept leverancier

Grote Afbeelding :  Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hongkong
Merknaam: Hongxi Pharm
Certificering: SGS
Modelnummer: Mondeling Steroid Poeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Vermommingspakket + Aluminiumfoliezak
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Adequate Voorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Steroïden) Zuiverheid: De Rang van 99%+ USP/BP
MOQ: Poeder 10g; Olie 100mL Verzending: DHL, UPS, EMS, FEDEX, Post, Elektronische handel
Pakket: 100g, 500g 1KG beveilig/Discrete Verzending Betaling: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht

Van het Testosteronsteroïden van CAS 2446-23-3 HETE de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept


Mondelinge Turinabol/Mondeling TBol-Omzettingsrecept:

Mondelinge Turinabol 50ml @ 20mg/ml
1gram mondeling Turinabol-poeder
5ML PS80
1ML smaakstof op basis van water
43ML'S gedistilleerd water


Mondelinge Turinabol/Mondeling TBol-Poederprofiel:

Mondelinge Turinabol-Naam 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Steroïden)
Mondelinge Turinabol-Synoniemen 4-Chlorodianabol; 4-Chloromethandienone
De mondelinge Handelsnamen van Turinabol Turinabol, Turanabol, Tbol, Turan, Turanaxyl, 4-chloor
De mondelinge Chemische Naam van Turinabol 4-chloor-17b-hydroxy-17a-methyl-androst-1,4-dien-3-
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
Mondelinge Turinabol-Analyse 99% min
Mondelinge Turinabol Moleculaire Fomular C20H27ClO2
Mondeling Turinabol-Molecuulgewicht 334.8802
Mondeling Turinabol-Karakter Wit kristallijn poeder.
Het mondelinge Vlampunt van Turinabol 230.3 Dec
Het mondelinge Actieve Leven van Turinabol 16 uren
Mondelinge Turinabol-Opsporingstijd 6 weken
Mondelinge Turinabol-Halveringstijd Mondelinge Turinabol 16 uren
Mondelinge Turinabol-Opsporingstijd 6 weken
De mondelinge Anabole Androgene Verhouding van Turinabol >100/>0
NOTA: Vergelijkend bij dianabol, biedt turinabol veel magerdere en drogere aanwinsten aan dan dianabol, en bovenal.


Mondelinge Turinabol/Mondelinge TBol-Beschrijving:
1. Mondelinge die Turinabol, algemeen als OT wordt bedoeld, is een derivaat van Dianabol. Het wordt ontworpen om te werken zonder waterbehoud of estrogenic gevolgen te veroorzaken. Als alpha- alkylated steroïden 17, echter, kan het aan de lever giftig zijn. De gebruikers van OT ervaren langzame, regelmatige aanwinsten die de spier waarschijnlijk een bepaalde blik wegens het gebrek aan waterbehoud geven.

 

2. Mondeling-Turinabol (dehydrochloromethyltestosterone), ook als Tbol wordt bekend, is de droom mondelinge steroïden van die die de doeltreffendheid van legendarische die dianabol willen ervaren aan de veiligheid die van anavar wordt gekoppeld.

3. Mondelinge Turinabol kan alleen met significante resultaten voor beginner steroid gebruikers of voor ervaren gebruikers worden gebruikt die verliezen hebben ervaren en herwonnen. Nochtans adviseer ik in het algemeen geen mondelinge slechts cycli, en dit is geen uitzondering. Wanneer het gebruiken van Mondelinge Turinabol, is doseren tweemaal bij voorkeur verdeeld aan per dag, hoewel eens per dag aanvaardbaar is. Mondelinge Turinabol wordt bewezen om geen veilige anabole steroïden voor vrouwen te zijn

Van het het Testosteron Steroid Poeder van CAS 2446-23-3 de Stapeldosering Mondelinge Tbol Turinabol met Recept


Mondelinge Turinabol/Mondelinge TBol-Eigenschappen:
i. Mondeling Turinabol-Nul Androgeen Effect:
Mondeling-Turinabol wordt vaak beschouwd aangezien scherpe steroïden, het correcter zouden zijn om het „magere gainer“ of „schone bulker te roepen.“ Dit moet met tbol doen zijnd vrij goede massagainer, en aangezien er geen water is
het behoud, zal de aanwinsten van verbazende kwaliteit zijn. In tegenstelling tot dianabol, vereist tbol dat wat tijd en geduld voor de resultaten worden gezien, maar zij zullen absoluut op een regelmatige en stabiele manier verschijnen.

ii. mondelinge Turinabol voor Kwaliteitsaanwinst:
Als u hoopt om wat gewicht in spier op uw lichaam te zetten, verzekert Turinabol u van de aanwinst in een breuk. Nochtans, is deze gewichtsaanwinst niet het bodybuilder-type van gewichtsaanwinst, maar eerder het sprinter-type van gewichtsaanwinst. De aanwinst van magere spiermassa betekent heel wat sterkte voor het lichaam en verhoogde capaciteit voor snelheid. Het feit dat u magere lichaamsmassa zult bereiken betekent dat u niet het verschil zo snel zult opmerken aangezien u hoopte. Dit is de hoofdredenmensen ziet geen Turinabol als snelle acterensteroïden hoewel het is.

iii. mondelinge Turinabol-Opsporing:
En vergeleken bij de meerderheid van anabole steroïden, heeft turinabol één reusachtig voordeel – deze samenstelling is zeer moeilijk te ontdekken. Om deze reden, is turinabol zeer geschikte steroïden voor die atleten, die aan regelmatige het smeren controles onderworpen zijn.

 

Mondelinge Turinabol/Mondelinge TBol-Toepassingen:

Mondeling-Turinabol heeft zijn weg terug in de handen van atleten over de hele wereld gevonden. Het is de „nieuwe“ sexy drug die eigenlijk zeer oud is. Het was het Oostduitse geheime wapen toen hun sporten die programma smeren bij het is hoogte waren. O-t, of T -t-bol aangezien het soms wordt geroepen, is een zeer aardige sterkte en massadrug, en aangezien het niet in oestrogeen kan omzetten, kan zelfs op een scherp dieet worden gebruikt. Om deze reden, krijgt het mijn „meest veelzijdige mondelinge“ toekenning.

 

Mondelinge Turinabol/Mondelinge TBol-Dosering:
Wanneer Mondelinge Turinabol in een anabole steroid cyclus wordt gebruikt, zullen minder dan 20 mg per dag een bijna unnoticeable toevoeging aan een stapel zijn, of zullen een zeer zwakke cyclus indien alleen gebruikt zijn. Het heeft weinig zin om 50 of 60 mg/dag te overschrijden, aangezien het toegevoegde anabole effect als om het even welk klein zal zijn. En de ongunstige bijwerkingen van bovenmatige spierpompen en/of de bloeddrukverhoging zijn vaak bij een tolerantiegrens op dit punt, terwijl bovenmatig het worden voorbij het.

 

de Cyclus van 4-Chlorodehydromethyltestosterone/Oral TBol:

Week Tbol Dbol Cardarine N2Guard
1 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
2 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
3 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
4 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
5 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
6 25mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 5caps/ED
NOTA: Gebruiksaromasin of arimidex is dose-dependent op uw reactie op estrogenic bijwerkingen. Exemestane om ongeveer 10mgs/EOD zou adequaat moeten zijn.

 

Mondelinge Turinabol/Mondelinge TBol die stapelen:
1: Dank aan mildness van de bijwerkingen van turinabol, het is zeer goede het stapelen steroïden – het zal goede kwaliteitsmassa zonder enige extra bijwerkingen geven. In feite, wordt het algemeen gestapeld met dergelijke steroïden zoals Parabolan en Winstrol om een zeer goed bepaalde en magere lichaamsbouw te bereiken. Voorts kunnen de gevolgen van deze stapels nog verder worden verbeterd door dergelijke vette brandende agenten toe te voegen zoals N2Slin en/of Cardarine GW. Bovendien, maakt tbol een goede combo met testosteron, waar het magere massa toevoegt en de doeltreffendheid van testosteron (herinner SHBG-band) zonder het brengen langs meer bijwerkingen verbetert.


2: Het combineren van Mondelinge Turinabol met andere mondelinge anabole steroïden wordt niet geadviseerd. In plaats daarvan, wanneer het gebruiken van Mondelinge Turinabol en het wensen om anabolism te verhogen, zouden één of meerdere injectables eerder dan mondelinge een andere moeten worden toegevoegd. Een voldoende reden voor dit is dat de resultaten veel beter zijn van het combineren van injecteerbaar eerder dan mondeling een ander (met mogelijke uitzondering van oxandrolone.) Een andere reden is dat bij effectieve doses van Mondelinge Turinabol, hepatotoxicity reeds zo hoog is zoals kan als redelijk worden beschouwd. Een andere alkylated steroïden zouden niet moeten worden toegevoegd.

3: Nog is een andere reden Mondelinge Turinabol met andere mondelinge anabole steroïden in een stapel met injectables niet om te combineren dit: Als Dianabol of Anadrol in de stapel inbegrepen is, dan is er geen reden Mondelinge Turinabol ook om te omvatten. Het zal niets anabolically doen geen die zij zullen.

De Producten van de testosteronreeks:

CAS NR Naam
CAS: 58-22-0 Testosteronbasis
CAS: 65-04-3 17a-methyl-1-testosteron
CAS: 76-43-7 Fluoxymesterone (Halotestin)
CAS: 2446-23-3 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Mondelinge turinabol)
CAS: 1255-49-8 Testosteron Phenylpropionate
CAS: 57-85-2 Testosteronpropionaat
CAS: 1045-69-8 Testosteronacetaat
CAS: 72-63-9 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)
CAS: 315-37-7 Testosteron enanthate
CAS: 58-20-8 Testosteron Cypionate
CAS: 1424-00-6 Mesterolone (Proviron)
CAS: 5949-44-0 Testosteron Undecanoate
CAS: 15262-86-9 Testosteron Isocaproate
CAS: 855-19-6 Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone/Clostebol)
CAS: Nr Testosteron Sustanon 250/100
CAS: 5721-91-5 Testosteron decanoate
CAS: 58-18-4 Methyltestosterone (17-methyltestosterone)

 

Markeringen: 17 alpha- alkylated steroid, bodybuilding drugs, Chemisch profiel van steroid samenstellings mondelinge turinabol, OT, Mondelinge Turinabol-Steroïden, Mondelinge Turinabol, Turinabol-poeder, OT, CAS: 2446-23-3, Testolent-Steroïden, Middelgrote Lengteester, steroid poeder, hormoon, anabool, bodybuilding, ruw poeder, farmaceutische midden, grondstof, steroïden en hormoon

 

Contactgegevens
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Contactpersoon: Bill

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)