Koop Steroid Poeder van SARM van sarmsteroidpowder.com, Steroid Poeder, Peptide Leverancier, SARMs-Poederfabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBoldenone Equipoise Steroïden

Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate

Certificaat
Van goede kwaliteit Peptide de Groeihormoon voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik heb geloof in u en waardeer de aanbieding van een gift. U bent inderdaad mijn vriend en de vertrouwende op leverancier zo hier is mijn volgende orde.

—— Sammy van de V.S.

Ik zou u willen bezoeken en uw huis zien landen evenals hoe u goed dingen zo in werking stelt en zulk een verbazende product verstrekt.

—— Rabey van het UK

Na het opnemen van contact met de kerel voor verscheidene maanden, vind ik hij zoals me zo eerlijk is. Hah!

—— George van Polen

Hij replys allen hij kent en helpt me met allen hij kan doen wanneer ik van verwarringen volledig ben.

—— Pavel van Netherland

Wanneer het volgen van orde, geeft hij om mijn pakket meer dan ik doe. Wij allebei geven niet om kleine aanwinsten en verliezen.

—— Robson van Brazilië

O.k. dank voor het snelheidsantwoord en de grote klantenservice verheug ik me op het hebben van een lange goede zakelijke relatie met u en uw comnpany

—— Nicholas van Rusland

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate

China Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate leverancier
Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate leverancier Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate leverancier

Grote Afbeelding :  Hoge Zuiverheid Boldenone Equipoise Steroid CAS 13103-34-9 Boldenone Undecylenate

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HongxiPharm
Certificering: SGS/GMP/LAB
Modelnummer: 99% Boldenone Undecylenate

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: 1 USD. according to quantity .
Verpakking Details: heimelijkheid/discreet/or-foliezak tot de vraag van de klant. door DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, de Pos
Levertijd: 4-7 werkdagen.
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, paypal T/T, contant geld
Levering vermogen: Bulkvoorraden.
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 13103-34-9 Moleculaire Formule: C30H44O3
Molecuulgewicht: 452.67 Analyses: 98.19%
KWALITEITSNORMEN: USP28 Verschijning: Lichte gele olieachtige vloeistof

Van Boldenoneundecylenate (Equipoise) Raws Scherpe Cyclussteroïden voor Verkoop

Van Boldenoneundecylenate (Equipoise, EQ-Steroïden) de Fundamentele Chemische Gegevens

CAS Nr.: 13103-34-9
Moleculaire Formule: C30H44O3
Molecuulgewicht: 452.67
Analyses: 98.19%
Kwaliteitsnormen: USP28
Verschijning: Lichte gele olieachtige vloeistof (bij ruimtetemperaturen)

Wat is Boldenone (Equipoise) Undecylenate?

Boldenone undecylenate (merknamen Boldane, Equipoise, Parenabol, Vebonol, anderen), of boldenone undecenoate, ook bekend als δ1-Testosteron 17β-undec-10, 1 dehydrotestosterone 17β-undec-10, of androsta-1,4-dien-17β-ol-3-één 17β-undec-10, zijn een synthetische, ingespoten anabool-androgene steroid (AAS) en androgen ester. Het is een lang-handelt ester van boldenone, die zelf a natuurlijk - het voorkomen androgen (in de geurklier wordt gevonden van Ilybius-fenestratus) en dehydrogenated analogon van testosteron dat is.

Het Gebruik van Boldenoneundecylenate Bodybuilding:

Equipoise zijn zeer veelzijdige anabole steroïden die voor talrijke doeleinden kunnen worden gebruikt. Wij zouden het niet de waardevolste of krachtige anabole steroïden van al tijd roepen, maar in sommige cirkels heeft het een onbehoorlijke slechte reputatie ontvangen. Dit is toe te schrijven voor een deel aan de massieve hoeveelheid vervalste Equipoise op de markt. Het is ook toe te schrijven aan velen die vaak voordelen van de steroïden verwachten dat het niet bedoeld is te verstrekken. Als u enorme verhogingen van massa toe te schrijven aan het gebruik van deze steroïden verwacht, gaat u worden teleurgesteld. Nochtans, sommigen de kwaliteit van steroïden slechts op basis van zijn capaciteit associëren om massa te bevorderen, en onvermijdelijk geven zij EQ een slechte naam. De massabevordering is niet de enige manier de anabole steroïden moeten worden beoordeeld; jammer genoeg, heeft deze manier om te denken vele steroid berichtraad voor vrij ooit zeer anabool steroid onderwijs geteisterd en beschadigd. Equipoise kan een uitstekende toevoeging zijn aan een goed-geplande cyclus, maar u moet begrijpen wat het kan verstrekken en hoe het aan u kan ten goede komen om de meesten uit het te krijgen.

Boldenone (Equipoise) Undecylenate herziet/Commentaren:

Voor decennia, heeft men verondersteld dat Equipoise aan Deca Durabolin zeer gelijkaardig was (Nandrolone Decanoate). Deze die veronderstelling was voor een deel op commentaren wordt gebaseerd recente Dan Duchaine over de steroïden maakte. Nochtans, zijn de twee samenstellingen in geen geval gelijkaardig; in feite, zou Duchaine de verklaring terugkomen op, maar de aanvankelijke verklaring is genoeg geweest om het gerucht levend te houden. Als zouden Equipoise aandelen om het even wat evenals een ander anabool steroidal hormoon, het testosteron zijn, maar EQ aangezien het algemeen gekend is is uit eigen beweging uniek. Een belangrijke nota betreffende de verschillen in deze twee steroidal hormonen; Nandrolone draagt een sterke progestin aard, terwijl Boldenone geen progestin kenmerken draagt.

Van Boldenoneundecylenate (Equipoise) de cyclus of de doseringsoverzichten

Effectieve dosis (Mensen): 200-600mgs/week
Effectieve dosis (Vrouwen): 50-100mgs/week
Het actieve leven: 15 dagen
Opsporingstijd: Tot 5 maanden

De standaard Equipoise dosissen zullen normaal in 200-400mg per weekwaaier vallen. De meeste mensen zullen zeer goed-getolereerd 400mg om vinden te zijn en over het algemeen de minimale hoeveelheid EQ die zij zal willen om gebruiken. Velen zullen vinden ook dat 600mg per week uiterst wordt goed-getolereerd met bijwerkingen die uiterst gemakkelijk te controleren zijn. Nochtans, zullen dergelijke dosissen estrogenic potentieel verhogen. wegens de lange activiteit van de steroïden, konden de meeste mensen gemakkelijk langs met één injectie per week worden, maar het verdelen van de wekelijkse dosis in 2-3 kleinere injecties zal op totaal injectievolume verminderen. Verder, hebben sommigen gerapporteerd de bijwerkingen nog gemakkelijker zijn om met een kleiner frequenter injectieprogramma ondanks een uiterst lange halveringstijd te controleren.

Ongeacht de totale Equipoise dosis, voor een minimum van 8 weken zou moeten worden gebruikt. Dit is een zeer gemeenschappelijke duur van gebruik in scherpe cycli. Vele scherpe plannen zullen met 8 weken van Equipoise met extra 4-8 weken die zonder het hormoon voor niet-aromatiseert agenten opteren beginnen. Tijdens de periode buiten het seizoen van gebruik, zullen 8 weken opnieuw het minimum zijn, maar de meesten zullen veel efficiënter 12 weken om vinden te zijn. Het ophopen of het snijden, zal u Equipoise om uiterst veelzijdige anabole steroïden vinden te zijn die goed met alle anabole steroïden stapelen.

Voor vrouwelijk gebruik, is 50mg van Equipoise per week een standaarddosis. Virilization is zal te vermijden met deze dosis maar hoogst afhankelijk van gevoeligheid zijn. Sommige vrouwen kunnen 75-100mg per week kunnen tolereren, maar zouden niet zulk een dosis moeten proberen tot zij met 50mg per week comfortabel zijn geworden. De meeste vrouwen zullen ook 6 wekencycli van Equipoise om voor zover zij het willen nemen, met occasionele 8 wekenlooppas door zij vinden te zijn die het hormoon goed tolereren.

 

Vijf voordelen om gebeëindigde steroïden door zich te maken:
1.Save geld: De kosten zijn slechts 40-60% van de normale kosten
2.Save tijd: Zij vergen slechts een korte tijd voorbereidingen te treffen
3.Convenient schip: Zij zijn gemakkelijker en goedkoper te verschepen dan ampèren of flesjes
4.Safer levering: Minder kans van uw orde wordt die die door douane wordt gegrepen
5.Better compenseren: In tegenstelling tot flesjes en ampèren, komen zij met één of ander terugbetaling/reshipbeleid

 

Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden over de hele wereld uitgevoerd.
2. Grote kwaliteit, Hoge zuiverheid en Gunstige prijs.
3. Veilige en snelle levering: Dozens verschillende veilige verpakkingsstijlen en verzendwijzen, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. De goede naverkoopdienst. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

 

 

Boldenone Undecylenate, de Steroïden van Boldenone Undecylenate, Boldenone Undecylenate Raws, Equipoise Steroid, Equipoise Recept, de Dosering van Boldenone Undecylenate, Boldenone Equipoise Undecylenate

Contactgegevens
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Contactpersoon: Leo

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)