Koop Steroid Poeder van SARM van sarmsteroidpowder.com, Steroid Poeder, Peptide Leverancier, SARMs-Poederfabrikant

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPeptide de Groeihormoon

Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af

Certificaat
Van goede kwaliteit Peptide de Groeihormoon voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik heb geloof in u en waardeer de aanbieding van een gift. U bent inderdaad mijn vriend en de vertrouwende op leverancier zo hier is mijn volgende orde.

—— Sammy van de V.S.

Ik zou u willen bezoeken en uw huis zien landen evenals hoe u goed dingen zo in werking stelt en zulk een verbazende product verstrekt.

—— Rabey van het UK

Na het opnemen van contact met de kerel voor verscheidene maanden, vind ik hij zoals me zo eerlijk is. Hah!

—— George van Polen

Hij replys allen hij kent en helpt me met allen hij kan doen wanneer ik van verwarringen volledig ben.

—— Pavel van Netherland

Wanneer het volgen van orde, geeft hij om mijn pakket meer dan ik doe. Wij allebei geven niet om kleine aanwinsten en verliezen.

—— Robson van Brazilië

O.k. dank voor het snelheidsantwoord en de grote klantenservice verheug ik me op het hebben van een lange goede zakelijke relatie met u en uw comnpany

—— Nicholas van Rusland

Ik ben online Chatten Nu

Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af

China Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af leverancier
Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af leverancier Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af leverancier

Grote Afbeelding :  Het echte Blauw van het de Groeihormoon 191AA HGH 10iu van Somatropin r-HGH Menselijke dekt Geen etiket af

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HongxiPharm
Certificering: SGS/GMP/LAB
Modelnummer: Somatropin/HGH 10iu/vial

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 flessen
Prijs: 1 USD. according to quantity .
Verpakking Details: heimelijkheid/discreet/or-foliezak tot de vraag van de klant. door DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, de Pos
Levertijd: 4-7 werkdagen.
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, paypal T/T, contant geld
Levering vermogen: Bulkvoorraden.
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

Somatropin (Menselijk de Groeihormoon) r-HGH

 

Productnaam Somatropin
Ook gekend als 191AA HGH, Menselijk de Groeihormoon, r-HGH
Verschijning Steriel Gefiltreerd Wit gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder
Norm Geneesmiddel/Onderzoekgebruik
Verpakking 10iu/Fles, Blauwe/Gouden Kappen
Het leveren van Vorm Gevriesdroogd Poeder in Flesjes

 

Somatropin is om het even welke vorm van synthetisch gecreeerd Menselijk de Groeihormoon (HGH). Synthetische HGH is eenvoudig een mens tot die versie van het natuurlijk geproduceerde de Groeihormoon (GH) door het menselijke lichaam wordt gemaakt. Dit is één van de waardevolste en belangrijke hormonen ons lichaam, maakt en misschien het meest uitgezochte synthetische hormoon op de markt is.

 

Belangrijke Nota: Somatropin (HGH) is geen anabole steroïden. Het wordt ook bedoeld als anabole steroïden in nieuwsrapporten, maar is geen anabole steroïden in enige vorm of vorm.

 

 

Somatropinfuncties & Trekken

HGH is een eiwit gebaseerd hormoon dat door de slijmachtige klier wordt geproduceerd. Dit is een hormoon dat door alle mensen ongeacht geslacht of leeftijd wordt geproduceerd, hoewel in zeer lage bedragen in volwassenheid. Dit is een hormoon dat het volledige menselijke lichaam beïnvloedt en is essentieel aan ons welzijn, uit gezondheid en hoe wij functioneren. Somatropin is eenvoudig een synthetische versie van dit natuurlijk geproduceerde hormoon.

Somatropin (HGH) functioneert door een signaal naar de cellen in ons spieren, beenderen en vetweefsel te verzenden. Dit signaal bevordert de spiergroei en beïnvloedt vet verlies. De functies van het hormoon verhogen ook gluconeogenesis en bevorderen insulineweerstand die daardoor verminderde gevoeligheid verstrekken aan insuline. Elk van dit resulteert in een verhogingstarief van vet verlies.

Er zijn talrijke vormen van Somatropin op de markt, of wij zouden „vermeende“ Somatropin moeten zeggen. Er zijn vele varianten en fragmenten maar zij zijn geen Somatropin. Slechts de 191 aminozuuropeenvolging die aan natuurlijk geproduceerd GH identiek is kan ware Somatropin worden geëtiketteerd. Om het even welke variatie, zelfs als efficiënt, is geen Somatropin.

Belangrijke Nota: Somatropin niet alleen beïnvloedt spier en vet, maar de gevolgen gaan in been en organen en bijna alle gebieden van het menselijke lichaam.

 

Gevolgen van Somatropin

De gevolgen van Somatropin behandelen een brede waaier van gebieden en kunnen tot dramatische verbeteringen het menselijke lichaam overal leiden. Dit is een samenstelling die het meest meestal wordt gebruikt om slijmachtige dwerggroei of de deficiëntie van GH in volwassenen in medische montages te behandelen, die om talrijke redenen kunnen voorkomen. Het wordt ook gebruikt in HIV en AIDS-behandeling, brandwondslachtoffers, kort darmsyndroom en syndroom prader-Willi. Nochtans, de laatste jaren is de gemeenschappelijkste reden voor gebruik (medisch) anti-veroudert geworden. Anti-veroudert het gebruik is gemeenschappelijk wereldwijd maar veel gemeenschappelijker buiten de V.S. De drug is zeer duur (zwaar in de V.S.) en de wetten maken anti-veroudert nog praktijken enigszins in de V.S. moeilijk.

 

Voor de atleet, is Somatropin een hoogst voordelige samenstelling hoewel niet algemeen één die alleen wordt gebruikt. Wanneer alleen gebruikt het primaire voordeel anti-veroudert en de meeste atleten zoeken a lot more. Dit is een anabool hormoon, maar niet goed - gekend voor het bevorderen van de significante groei. Nochtans, wanneer gecombineerd met anabole steroïden kunnen de resultaten ongelooflijk zijn. Somatropin en de anabole steroïden schijnen om te werken zeer goed met elkaar. U kunt steroïden nemen alleen en dan het nemen met Somatropin in dezelfde dosis en de cyclus die Somatropin omvatte zal altijd superieure resultaten opleveren.

 

Één van de beste trekken van Somatropin voor de atleet is in zijn capaciteit om terugwinning te bevorderen. De terugwinning is wanneer vooruitgang wordt geboekt en zonder het wordt geen vooruitgang geboekt. Meer kunnen wij op het terugwinningsproces verbeteren groter onze vooruitgang kan zijn. Dit kan maken alleen en zonder andere zeer waardevolle hormonen gebruiken, maar er zijn dingen die zich moeten begrijpen. Het vergt echt voordelig maanden en maanden voor deze types van voordelen om te worden. U kunt niet Somatropin gedurende enkele weken nemen en verwachten om een voordeel te houden. En als de terugwinning het enige voordeel is bent u na (echt waardevol) omdat het niet zo „visueel“ zoals massa en sterkte is wat te snel gefrustreerd worden.

 

Een ander belangrijk effect van Somatropin is zijn effect op het metabolisme. Voor de bodybuilder is dit uiterst belangrijk. Het gebruik buiten het seizoen van Somatropin zal voor minder vet dat tijdens een periode van de groei moet worden bereikt toestaan. Het wordt waardevoller tijdens een scherpe cyclus die voor prep wedstrijd wordt ontworpen aangezien het individu vet aan een veel groter tarief zal branden, veel meer spierweefsel zal bewaren en zal beschermen tegen verwondingen die bij veel grotere frequenties tijdens deze periode van opleiding voorkomen.

 

De benficial gevolgen van Somatropin beëindigen niet daar. HGH is direct geïmpliceerd en verwant met een ander krachtig natuurlijk geproduceerd hormoon, insuline-als de Groei factor-1 (igf-1). Dit is een ander hormoon dat bijna elke cel in het menselijke lichaam beïnvloedt, is essentieel voor terugwinning en lichamelijke functie. De verhogingen van HGH-niveaus zullen niveaus igf-1 in het lichaam verhogen.

 

Belangrijke Nota: Igf-1 kan een antagonist zijn aan de gevolgen van HGH. Dit kan het gebruik van exogene igf-1 maken beschadigend aan het individu dat in sommige gevallen met exogeen GH aanvult.

 

Globaal, en het is niet moeilijk om te zien waarom, Somatropin vaak de „Fontein van de Jeugd.“ is genoemd Dit is niet iets die het verouderen zal verhinderen, maar het zal zekerst de gevolgen vertragen. Het is bijna onmogelijk voor volwassen niet om van Somatropin-gebruik te profiteren. Hetzij voor of anti-veroudert atletiek, die en hetzij omvat het mannetje of het wijfje bodybuilding, de gevolgen van Somatropin:

 

Verminderd Lichaamsvet

· Verbeterde Capaciteit om Juiste Lichaamsvetniveaus te handhaven

 

Een strakkere Lichaamsbouw

Verbeterd Metabolisch Tarief

Verbeterde Betekenis van Welzijn

Gezondere Huid

Betere Slaappatronen

Verhoogde Beensterkte

Verhoogde Energie

Verhoogde Gezamenlijke Sterkte

De verhoogde Magere Weefselgroei

Verhoogd Tarief van Fysieke Terugwinning

Verhoogde Peessterkte

Dit is slechts het uiteinde als de ijsberg wanneer het over Somatropin komt, het zelfs nog meer kan verstrekken dan de bovengenoemde lijst toont. Maar de bovengenoemde lijst zou alleen u een zeer goed idee van moeten geven hoe waardevol dit hormoon is.

 

Bijwerkingen van Somatropin

Somatropin is één van de vriendschappelijkste hormonen iedereen kan gebruiken. Er zijn mogelijke bijwerkingen van Somatropin-gebruik, maar zij zijn niet gemeenschappelijk. De bijwerkingen van Somatropin worden het meest meestal geassocieerd met dosis, kan het betekenen van teveel tot een hogere waarschijnlijkheid van negatieve gevolgen leiden. Wanneer individuele de eerste het gebruiken Somatropin begint kan dit ook ook een tijd zijn wanneer de minder belangrijke bijwerkingen voorkomen, maar zij zullen normaal langzaam verdwijnen aangezien het lichaam aanpast.

 

Het meeste gemeenschappelijke zijdeeffect van Somatropin is waterbehoud. Dit komt het meest meestal in de enkels en de polsen voor. Dit zal normaal zakken nadat het lichaam went maar met hoge dosissen problematisch kan zijn. De hoofdpijnen en het gezamenlijke ongemak kunnen ook vrij gemeenschappelijk zijn, maar de meeste gebruikers zouden geen kwestie op lange termijn met juist gebruik moeten hebben. Hoewel zeldzaam, is de griep zoals symptomen mogelijk tijdens de vroege stadia van Somatropin-gebruik.

 

De bijwerkingen van Somatropin kunnen carpal tunnel syndrome ook omvatten wanneer het waterbehoud streng is. Dit is gemeenschappelijkst met het niveaudosissen van de prestatiesverhoging. Een deficiëntie in schildklierproductie is ook mogelijk, in het bijzonder met prestatieniveaudosissen. Als dit een kwestie is kan het door het gebruik van Liothyronine-Natrium, beter - worden verholpen dat als Cytomel wordt bekend (T3). Andere mogelijke maar toch zeldzame bijwerkingen omvatten misselijkheid, duizeligheid, ademhalingsbesmetting en het gevoelloos maken van de huid.

 

De ernstigste bijwerkingen van Somatropin draaien rond misbruik en kunnen hoogst problematisch zijn. De uitbreiding van de handen en de voeten, de kaaklijn en zelfs de interne organen kunnen met hoge dosisgebruik voorkomen op lange termijn. Somatropin kan en lange termijn (voor onbepaalde tijd) voor een waar voordeel moeten worden gebruikt, maar zou responsibly met juiste dosissen moeten worden gebruikt om deze kwesties te vermijden. Type op korte termijn - diabetes 2 is ook mogelijke toe te schrijven aan affect van het hormoon op bloedsuiker. De dieetaanpassingen kunnen moeten worden gemaakt.

 

De definitieve mogelijke bijwerking van Somatropin is irritatie bij het ingespoten gebied. Een jeukerig gevoel of kleine stukken rond het injectiegebied zijn mogelijk. Roteren van injectieplaatsen is belangrijk. U kunt vinden bepaalde gebieden van het lichaam beter dan anderen antwoorden.

 

Somatropinbeleid

Somatropin is een injecteerbaar hormoon en kan beheerd intramusculair (IM) zijn of onderhuids (SubQ). De functie van het hormoon zal afhankelijk van het ingespoten gebied variëren, maar zowel hebben IM als SubQ hun voordelen:

 

· SubQ: De biologische beschikbaarheid is ongeveer 75% - de Halveringstijd is ongeveer 3,8 u

 

· IM de Biologische beschikbaarheid is ongeveer 63% - de Halveringstijd is ongeveer 4,9 u

 

Belangrijke Nota: Ongeacht het type van injectie, IM of SubQ zal de stijging van igf-1 productie meer dan 24 uren duren.

 

Voor medisch gebruik zullen de mannelijke Somatropin-dosissen in 1-3iu per dagwaaier vallen. 4iu's zal soms voorgeschreven worden, maar het is niet gemeenschappelijk. Voor vrouwelijk Somatropin-gebruik, zullen de dosissen normaal in 1-2iu per dagwaaier vallen. In sommige gevallen kunnen de dosissen zijn minder dan lichtjes 1iu per dag in anti-veroudert plannen.

 

Voor de atleet kunnen de dosissen nogal wat variëren. 2-4iu per dag kan voor terugwinning en vet verlies enorm voordelig zijn. Zelfs als gebruikt bij deze dosis in buiten het seizoen, met anabole steroïden zal het verstrekte synergisme beduidend hoog zijn. De wijfjes kunnen hetzelfde voordeel halen uit 1-2iu per dagwaaier ontvangen.

 

Voor de ware groei om gehade, buiten het seizoen te zijn cycli, is 6-8ius normaal standaard maar moet lange termijn worden gebruikt. Meer wordt gebruikt in hardcore cirkels; de dosissen voorbij 10iu per dag zijn niet ongewoon maar zeer verhogen het risico van bijwerkingen. De wijfjes die een grotere anabolere dosis wensen zullen normaal het hormoon bij 3-4iu per dag doseren.

 

Ongeacht de dosis, is Somatropin niet iets die resultaten of significante voordelen snel zal veroorzaken. Het gebruik moet op lange termijn zijn. De kortste hoeveelheid tijd het hormoon voordelig zou kunnen worden gebruikt is 8-12 weken om vette verlies en terugwinning met 16 weken te bevorderen die veel voordeliger zijn. Voor een sterk anabool effect, zullen zes maanden van gebruik noodzakelijk zijn. Indien gebruikt voor anti-veroudert, zal het gebruik voor onbepaalde tijd, misschien het leven duren.

 

Somatropinoverzichten

In termen van algemene voordelen is Somatropin één van de waardevolste hormonen u ooit uw handen op zult worden. Dit kan en zal waar of medisch gebruikt van voor prestatiesverhoging houden. Downside is de kwestie van het vinden van een kwaliteitsproduct, en velen niet, maar dit is normaal toe te schrijven aan het smeden van het noodzakelijke thuiswerk.

 

Voor medisch gebruik, is Somatropin echt onschatbaar. De voordelen van het hormoon blijven zich uitbreiden zoals more and more wordt ontdekt. Jammer genoeg, in de V.S. blijft veel van dit worden genegeerd aangezien de wetsmakers onderzoek zeer ondanks de reeds bestaande bevindingen moeilijk hebben gemaakt.

 

Voor de atleet, en dit behoort zwaar tot steroid gebruikers, wordt Somatropin soms een slechte naam. Dit is toe te schrijven aan het individu die een skewed of ongepast inzicht in het hormoon hebben hoe te om het te gebruiken of wat eigenlijk een voordeel bepaalt. De gevolgen voor het metabolisme en de terugwinning maken dit hormoon fenomenaal en waard het omvatten in om het even welk prestaties gebaseerd plan. Het is bijna onmogelijk niet om van het met juist gebruik te profiteren. Misschien belangrijker, de voordelen die met Somatropin-gebruik voorkomen zijn langdurig. De aanwinsten die door anabole steroïden worden gemaakt zijn moeilijk om te hangen op; in feite, is het onmogelijk om op hen allen te houden zodra het gebruik wordt beëindigd. Dit is niet het geval met Somatropin.

 

Het Hormoon191aa HGH 10iu Blauw van de Somatropin r-HGH dekt het Menselijke Groei Geen etiket Aangepast merk af

 

Contactgegevens
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Contactpersoon: Leo

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)